Vi har mange års erfaring med service, installation og montage af kølerum, fryserum og tilhørende køleanlæg, til private og erhverv i Esbjerg og resten af Sønderjylland.

Udover at leverer og monterer elementer til alle typer køle- og frostrum, så klarer vi også dimensionering af kompressor og fordamper, så alt er perfekt opsat til jeres behov.

I vores udvalg af kvalitetsrum er der blandt andet det anerkendte mærke Moeskjær International, samt mange andre. Vi fører desuden også et bredt sortiment af indretning og  reolsystemer til kølerum og fryserum.

Montering og service af kølerum til storkøkkener 

Uanset om i har brug for et fryserum eller kølerum, så leverer vi den rette løsning til jer, det gælder alt fra et lille køleanlæg til et frostrum, til et stort specialbygget kølerum i et storkøkken.

Vi har stor erfaring med levering og montering af kølerum til storkøkkener til ethvert behov. Udover kølerum og frostrum til restauranter, så har vi også leveret løsninger til et utal af andre brancher såsom hoteller, bagere, blomsterhandlere og mange flere.

Få et tilbud på kølerum og fryserum

Køle- og fryserum skræddersyet til dine behov

Hos Nordfrost Køleservice tilbyder vi standard og specialfremstillet kølerum og fryserum. Mange af vores erhvervskunder har nogle helt specifikke ønsker og behov til deres køle- og fryserum, som vi sammen med jer får afklaret, inden vi påbegynder opsætningen af nyt eller renovering af jeres nuværende løsning.

Kølerum og fryserum består af flere komponenter som vi gennemgår med jer, så i får den absolut bedste løsning. Det gælder blandt andet følgende komponenter:

  • Dimensioner på rummet
  • Isoleringstykkelsen
  • Valg og placering af køleanlæg
  • Aptering - som gulve, reoler, lys, alarmer, mm.)
  • Energiberegninger

Hvis i vælger et standard køle- eller fryserum, så er det i mange tilfælde blot en hurtig installering og så kan rummet tændes og tages i brug.

Er du i tvivl om i har brug for et standard eller specialbygget kølerum, så kontakt os får en et uforpligtende tilbud, hvor vi gennemgår fordelene ved de forskellige løsninger.

Service af køleanlæg til kølerum

Der er mange strenge regler når det f.eks kommer til håndtering af madvarer, og dette sætter meget store krav til køleanlægget i et kølerum eller fryserum. Derfor er det ekstremt vigtigt at få udført regelmæssigt service af dit køleanlæg.

For at dit køleanlæg køler 100% optimalt skal det serviceres regelmæssigt.

Trænger jeres køleanlæg til at blive serviceret eller ønsker i en fast aftale på service med faste intervaller, så kontakt os for et tilbud. Nordfrost Køleservice er lig med service og vedligeholdelse i højeste kvalitet til gode konkurrencedygtige priser.

Uanset om du skal bestille et serviceeftersyn eller indhente et tilbud på installering og montering et nyt kølerum, eller renovering af det nuværende. Så kan vi kontaktes på 75 12 49 27 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

LÆS MERE HER:

Cool it sidehængte døre.pdf

Isobar modulrum.pdf

Isostock reol systemer.pdf

Roma køle- og frost paneler.pdf