Nordfrost Køleservice levere et bredt sortiment af kvalitets ismaskiner fra Bla. Maja, Scotsman & Hoshizaki. Vi installerer og opbygger ismaskinerne efter den pågældende opgave, i tæt dialog med kunden, således at det færdige resultat, lever op til kundens ønske og behov.

Hoshizaki ismaskiner

Hoshizaki ismaskiner har eksisteret siden 1960'erne og er idag verdens største producent af ismaskiner. Alle deres ismaskiner er kendt for ekstrem høj kvalitet, sublim holdbarhed og så lever de op til selv de strengeste hygiejnekrav.

Vi tilbyder alle 3 serier af ismaskiner fra japanske Hoshizaki. Hver af de 3 serier producerer hver sin type isterninger. For isterninger er ikke bare isterninger. Der er nogle som er ideele til drikkevare og andre der fungere godt til køl af fisk når de udstilles hos fiskehandleren eller på markedet. Derudover kommer isterningerne i flere forskellige former og dimensioner, terninger, halvmåner, bundis og nuggets.

Hoshizaki ismaskinerne producerer alt fra 16 til 240 kg isterninger i døgnet. Har du brug for faglig rådgivning inden køb af din næste ismaskine? Så kontakt os for en grundig gennemgang af dine ønsker og behov.