Hvis du ønsker en god opvarmning af dit hus, hvor der samtidig er fokus på en miljøvenlig varmekilde med en lav CO2 udledning og et energiforbrug i den lave ende. Så er en varmepumpe det helt rigtige valg.

Udover varmepumper tilbyder vi også andre typer af køleanlæg, som CO2 køleanlægfryserum og kølerum, samt Hoshizaki ismaskiner.

Hvordan virker en varmepumpe

Varmepumper, om det er luft til luft eller luft til vand gør brug af den energi der er udeluften, som så effektivt bliver ført gennem kølerørene så huset kan varmes op og få varmt vand. Det er en billig, grøn og effektiv varmeløsning.

Vi klarer montering af varmepumper

Hos Nordfrost Køleservice er vi med helt fra valg og rådgivning af det rette køleanlæg, til den nye varmepumpe er monteret i dit hus, værksted, kolonihave eller sommerhus. 

Forskellige typer af varmepumper

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, som hver især har deres fordele og styrker. Inden du vælger hvilken varmepumpe du skal have installeret derhjemme i huset eller i sommerhuset, så få altid en faglig vurdering af en professionel fagmand, da der er mange faktorer der spiller ind.

Luft til luft og luft til vand varmepumper er de mest brugte og udbredte varmepumper i de danske hjem hele landet over. Fælles for dem begge er at de består af to elementer, et indendørs og udendørs.

Udendørs installationen optager energien i luften og omdanner det til varme, hvor den del som er monteret indendørs står for fordeling af varmen rundt i husets rum. 

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe udnytter den varme der i luften udendørs og bruger den til at opvarme eller afkøle boligen. Afkøling er dog begrænset til den temperatur som luften har udendørs. Luft til luft varmepumpen kan også varme boligen på trods af minusgrader udenfor, da der altid vil være energi i luften som kan afgive varme.

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpen bruger på samme måde som luft til luft varmepumpen den varme og energi der er i luften udendørs. Det som adskiller de to varmepumper er at luft til vand udover at varme boligen, også kan producerer varmt vand.

Dette gør dog at installationen af denne varmepumpe er mere omfattende, da der skal etableres rørinstallationer og i samme omgang vil det være en fordel med en buffertank til opbevaring af det opvarmede brugsvand.

Få en god pris på varmepumpe og service

Hos Nordfrost Køleservice tilbyder vi varmepumper til privat og erhverv i Esbjerg og resten af Sønderjylland til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at få et tilbud på en varmepumpe eller service af en varmepumpe, så kontakt os på 75 12 49 27 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.