Vi tilbyder salg, installation, montering og service af diverse køleanlæg i Esbjerg og resten af Sønderjylland. Om du har en butik der skal have et køle- fryserum til at holde dine vare kolde, en ny varmepumpe i sommerhuset med smart styring, køling af et datacenter så serverne har den rette temperatur eller et miljøvenligt CO2 køleanlæg, så kan vi hos Nordfrost Køleservice leverer det rette kølesystem til dig til en yderst fordelagtig pris.

Vi er specialiseret i kølerumfryserumvarmepumperCO2 køleanlæg og ismaskiner

Køling til industri, offshore og erhverv

Hos Nordfrost Køleservice tilbyder vi køleanlæg og kølesystemer til den private sommerhus ejer og til det danske erhvervsliv, som dækker alt fra den lille bager til store offshore projekter.

Alle vores køleanlæg er af højeste kvalitet og vi gør udelukkende brug af kendte og holdbare producenter, så i er sikret den bedste driftsikkerhed, da afbrydelser kan have store og omkostningstunge konsekvenser.

Køleanlæg til kølerum

Vi kan blandt andet tilbyde køleanlæg til kølerum fra det anerkendte mærke Moeskjær International. Hvis der er et andet køleanlæg som i ønsker i jeres fryse eller kølerum, så har vi også et stort udvalg fra andre producenter.

Læs mere om kølerum og fryserum her

Service af køleanlæg

For at dit køleanlæg fungere optimalt er det utrolig vigtigt at du får vedligeholdt det løbende. Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres kølesystemer. Når vi udfører det lovpligtige årlige servicetjek af køleanlægget, er du sikret følgende:

  • Drifts og energimæssige besparelser ved vedligeholdelse
  • Undgå driftstop af køleanlæg
  • Miljøbevidst og optimal drift
  • Informationer om køleanlæggets stand

Kontakt for pris på køleanlæg

Har du brug for en pris på et køleanlæg eller ønsker du at hører mere om hvad vores kølemontører kan gøre for dig? Så kontakt Nordfrost Køleservice i Esbjerg.

Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring og store faglige viden, så du er sikret den bedste køle løsning. Giv os et kald på 75 12 49 27 eller udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.